Features

 

Promoot samenwerking 

Teamleden kunnen op hetzelfde moment in hetzelfde project werken. Bovendien zien ze elkaars updates, terwijl ze werken. Om tijd te winnen, kunnen grote datasets of andere bronnen door meerdere onderzoekers tegelijk worden geanalyseerd. 

Stroomlijnt projectadministratie 

Gebruikers kunnen alle NVivo projecten opslaan in een centrale database repository op de NVivo Server. U kunt alle projecten controleren en onderhouden, back-ups maken van projecten op een veilige locatie. 

Ondersteunt een flexiblele teamwork-benadering

De werkelijkheid van teamwork is dat rollen veranderen, teamleden komen en gaan en prioriteiten verschuiven. NVivo Server geeft uw team de flexibiliteit dit aan te passen als dat nodig is. Daarmee blijft u productief en kunt u blijven voldoen aan de deadlines in het project.

Maakt onderzoek op zeer grote schaal mogelijk

In tegenstelling tot het 'klassieke' standalone NVivo voor Windows projectwerk, kan een NVivo Server project groter zijn dan 10 MB. De omvang van het project wordt alleen beperkt door de beschikbare opslagcapaciteit. Dit betekent dat u meer data en gtotere ingebedde audio- en video-bronnen kunt analyseren.

Vergroot de data-securtiy

U kunt op rollen gebaseerde toegang tot de server instellen. Vooraf aangewezen gebruikers (of groepen) kunnen nieuwe projecten maken, terwijl anderen alleen kunnen kijken en/of bestaande projecten kunnen bewerken. In individuele projecten kunnen de project-eigenaars rollen toe te wijzen aan anders users. 

Eenvoudig te managen

Administratieve taken worden zeer eenvoudig en snel uitgevoerd met onze browser-gebaseerde NVivo Server Manager.

NVivo in de Social Media

Volg, lees, kijk of doe met ons mee!

          NVivo Blog

          QSR Forum