Support

Snel aan de slag - getting started

Met de nieuwe Getting Started Guide kunt u snel aan het werk met NVivo 10 voor Windows. Het is een introductie in uw de NVivo werkomgeving, het toont de stappen die nodig zijn om een nieuw project te starten en het geeft uw nuttige strategieën om uw materiaal zo goed mogelijk te analyseren.

U kunt de Getting Started Guide in de volgende talen downloaden:

Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Chinsese, Japanese


Tutorials en 'how to'-video's

Tutorials zijn animaties om NVivo te demonstreren. Ze begeleiden u door de features en laten zien hoe ze te gebruiken.
We bieden ook een serie zogenaamde 'how-to-video's'. Hiermee kunt meer de diepte in met uw analyse en grote stappen maken in uw project.


Online help

In de Help sectie van uw software vindt een overzicht van NVivo en gedetailleerde stap-voor-stap uitleg. U kunt dit ook direct bekijken in de Online Help

Als u de laatste versie van Internet Explorer, Firefox, Chrome of Safari heeft, kunt u de Help functie in de volgende talen bekijken: Engels, Frnas, Duits, Portugees, Spaans, (eenvoudig) Chinees en Japans.


Veelgestelde vragen

U kunt voor nuttige tips ook kijken in de Veelgestelde Vragen. Maak gebruik van de zoekfunctie, dat werkt sneller.


E-Workshops en training

Wij bieden zowel online en klassikale workshops voor NVivo 10 voor Windows. In de eWorkshops leert u hoe de software te gebruiken gedurende een reeks van online sessies.  We bieden ook groepworkshops in veel steden over de hele wereld. Zoek in onze trainingen- en evenementenkalender voor een workshop die bij u past.


Forum

Er is een Engelstalig forum waar u over verschillende onderwerpen kunt discussiëren.

 

 

NVivo in de Social Media

Volg, lees, kijk of doe met ons mee!

          NVivo Blog

          QSR Forum