Nieuw in NVivo 12

NVivo 12 is zeer intuïtief en speelt nog beter op uw wensen in dan ooit tevoren. Dus u kunt doorgaan met het verkennen en analyseren van uw data en niet met het moeten leren van software. Met verbeterde ondersteuning voor gegevens met mixed-methods, een zeer eenvoudig te gebruiken interface en een prachtig re-design, kunt u met NVivo 12 meer verbanden in uw data vinden dan ooit tevoren.

Betere ondersteuning voor mixed methods

NVivo heeft onderzoek naar mixed methods onderzoek altijd ondersteund. Crosstabs biedt nieuwe ondersteuning voor mixed methods door de analyse van thema's mogelijk te maken met een of twee kenmerken, zoals leeftijd of beroep, of met cases.

Snel gegevens uitwisselen met SPSS

Totalen worden automatisch berekend en de resultaten kunnen worden opgeslagen als een SPSS-bestand (.sav) voor verdere statistische analyse. Het gebruik van kwantitatieve metingen ter ondersteuning van uw kwalitatieve analyse was nog nooit zo eenvoudig.

Kijk door verschillende lenzen

Visualiseer en begrijp eenvoudig kruistabelgegevens en maak een snapshot dat kan helpen bij het schrijven van bevindingen.

Eenvoudigere, opnieuw ontworpen Windows-navigatie

Onderzoek eenvoudig uw gegevens met veelgebruikte opdrachten, vereenvoudigde standaardtabbladen en nieuwe contextuele tabbladen met opties die relevant zijn voor hetgeen waar u aan werkt.

Pas uw weergave aan voor snelle toegang

Take control! Pin je veelgebruikte mappen en items in de navigatieweergave voor snelle toegang tot wat je nodig hebt.

 

NVivo in de Social Media

Volg, lees, kijk of doe met ons mee!

          NVivo Blog

          QSR Forum